FUN Video

Burri dëshiron të bëj spektakël, por e pëson keq

Written by Admin S

Ky burrë ishte duke u përpjekur të hidhej në lum , por siç e shihni edhe në videon e më poshtme ai e pëson shumë keq.
I veshur vetëm me një palë brekë të vogla, ai e rregullon vendin për t’u hedhur në lum nga rrethojat që gjindeshin pranë tij, por në tentim për t’i kapërcyer rrethojat ai rrëshqet dhe bije në këto rrethoja.

Ai bije në këto rrethoja me pjesët më të ndijshme të meshkujve, mirëpo fatmirësisht ai nuk lëndohet shumë, sepse ai shihet teksa po buzëqeshë kur e nxjerrë kokën nga lumi.

Nuk dihet se ku është filmuar kjo video, edhe pse ndëgjohet duke folur anglisht, nuk dihet me saktësi se ku është xhiruar.

About the author

Admin S